لیست اختراعات محمود احمدزاده هروي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1388/10/15
مخترع/مخترعان: محمود احمدزاده هروي
خلاصه اختراع:

اين روش در طي مراحل زير انجام مي گردد: 1- در صورت بالا بودن نمك طعام بيش از ده درصد در كائنيت، ابتدا پس از خردايش و آسياب نمودن كائنيت مواد خشك حاصل از آسياب را وارد محلول اشباع از كانسنگ نموده و نمك طعام را فلوته مي نمائيم. 2- نمك طعام فلوته شده را پس از جدا كردن از محلول اشباع، روانه باطله مي نمائيم. 3- ته ريز فلوتاسيون را وارد مخزن پخت نموده و با آب شيرين مي جوشانيم . پس از هم زدن و جوشانيدن محصول به اندازه لازم محلول حاصله را بداخل استخرهاي خنك كننده هدايت مي نمائيم. در اين استخرها بخشي از املاح راسب مي گردد. املاح راسب شده نمك طعام و كارناليت KCl,MgCl-4H2O است. محلول باقيمانده روي املاح را به مخزن دو جداره اي وارد مي نمائيم. 4- اين محلول حاوي كمي نمك طعام و اشباع از كلرايد منيزيم است. آنرا براي مدت لازم (حدود 6 ساعت) مي جوشانيم درجه حرارت بيش از 120 درجه خواهد بود. در اين درجه حرارت در اين مخزن محلول با فاز تبخير آب بيشوفيت بصورت مذاب درآمده و از مجراي زيرين مخزن به استخري هدايت مي گردد. مذاب سرد مي شود و بصورت ورقه هاي نازك بيشوفيت MgCL26H2O در مي آيد. 5- بيشوفيت آماده بسته بندي و عرضه به بازار است.

موارد یافت شده: 1